Enquête: Arbeidsvoorwaarden 2.0
5%
 
 
Beste collega,De huidige arbeidsvoorwaarden van DTV Consultants gaan al een tijdje in min of meer dezelfde samenstelling mee. De tijden zijn veranderd. De directie wil graag een pakket arbeidsvoorwaarden bieden dat meer aansluit op de manier van werken en leven van deze tijd. Het pakket dient flexibel, aantrekkelijk en marktconform te zijn.

De arbeidsvoorwaarden zijn van belang voor alle werknemers. De OR denkt al enige tijd met de directie mee over wat wij aangepast of behouden willen zien. Graag gebruiken we daarbij jullie input. Daarom proberen we met deze enquête de meningen over de huidige arbeidsvoorwaarden te inventariseren. Het is toegestaan om out-of-the-box te denken; wellicht komen er zo nog interessante ideeën naar voren. De input die jullie leveren zullen we zo veel als mogelijk meenemen de vervolggesprekken met de directie.

De arbeidsvoorwaarden zijn te vinden op intranet, maar ook via de link onderaan de pagina. In deze enquête vragen we je om per artikel of bijlage aan te geven of je het zo wilt laten, graag een aanpassing zou zien of dat je er geen mening over hebt. De artikelen en bijlagen zijn geclusterd per thema en wijken af van de volgorde in de arbeidsvoorwaarden. Als je invult dat je graag iets wilt aanpassen (inclusief verwijderen), verzoeken we je dit in het tekstvak (onder vermelding van het artikelnummer) toe te lichten. Bijvoorbeeld met een suggestie hoe je het graag zou willen.

Aan het einde van de vragenlijst bestaat de mogelijkheid aan te geven of je nog graag een nieuw artikel of onderwerp wilt toevoegen aan de arbeidsvoorwaarden. De vragenlijst vul je anoniem in. Mocht je een mondelinge toelichting willen geven, dan vragen we je om naam op te geven aan het einde van de vragenlijst. Anders kunnen we niet achterhalen welke antwoorden je hebt gegeven.

Je kunt de enquête starten door hieronder op “Verder” te klikken. Je kan altijd tussendoor stoppen met de vragenlijst, door op de knop “later verder gaan” te klikken. Het systeem onthoudt waar je bent gebleven. We willen je graag verzoeken de vragenlijst in te vullen voor 1 april.

Met vriendelijke groet,
de OR
     |  
Link naar arbeidsvoorwaarden.
Privacy & Data Security