Nominering till Årets Eldsjäl 2015
100%
Avsluta undersökning
 
 
Hej!


Vad roligt att du vill vara med och föreslå en kandidat till Det Svenska Idrottsledarpriset 2015 i kategorin ÅRETS ELDSJÄL. 
Fyll i formuläret nedanför och skicka in - så har personen du föreslår chansen att få Sveriges finaste pris för idrottsledare!

Du som föreslår kandidater är med i utlottningen av 5 paket fotbollsbiljetter (2 st) till landskampen mellan Sverige-Wales den 5 juni! Matchen spelas på Friends Arena och det är då Idrottsledarpriset delas ut detta år.

Tänk på att beskriva personens egenskaper snarare än sportsliga meriter. Ge oss en målande beskrivning av hur han eller hon är tillsammans med sina omgivning, vad som kännetecknar personens engagemang, värme och energi. Krydda gärna med exempel och citat! Ju mer konkret du är desto lättare är det för oss som läser motiveringen att förstå.

Det behöver inte vara fantastiska formuleringar eller språkligt perfekt. Det viktigaste är att du kan förmedla en känsla av hur personen är och varför han eller hon är en värdig vinnare av Det Svenska Idrottsledarpriset.

OBS - var noga med att ange korrekta kontaktuppgifter. Framför allt till dig som föreslår kandidaten! Senaste dag att föreslå kandidat är 13/4 2016

Under våren kommer vi välja ut ett antal kandidater i varje kategori som du och andra kan vara med och rösta på. Utdelningen sker den 5 juni i samband landskampen Sverige-Wales på Friends Arena i Stockholm. Vinnarna bjuds på resa (för 2 personer) till Stockholm och får en prischeck på 10.000 SEK av Svenska Spel.

Följ oss gärna på Facebook där du alltid får senaste nytt om Det Svenska Idrottsledarpriset!

Lycka till!
Det Svenska Idrottsledarpriset
 
 
 
Namn på den jag föreslår
   
 
 
 
Kandidatens ålder (ca)
   
 
 
 
Förening
   
 
 
 
Idrott. (Om flera, så anger du den huvudsakliga idrotten och utvecklar ditt svar längre ner i formuläret.)
 
 
 
Ort
   
 
 
 
Telefonnummer
   
 
 
 
E-postadress
   
 
 
 
Hur skulle du beskriva den nominerades personlighet ? (max 1000 tecken)
   
 
 
 
Beskriv minst en (helst två) avgörande händelser/situationer som visar varför den du vill nominera bör vinna Det Svenska Idrottsledarpriset (max 1000 tecken/händelse)
 
 
 
Händelse 1
   
 
 
 
Händelse 2
   
 
 
 
Beskriv vad det är som gör den du vill nominera unik och extra värdefull för laget/klubben. (max 1000 tecken)
   
 
 
 
Jag som föreslår kandidaten heter
   
 
 
 
Min e-postadress
   
 
 
 
Mitt telefonnummer
   
 
 
 
Min relation till kandidaten (vän, förälder etc)
   
 
Förslag till Det Svenska Idrottsledarpriset 2015 - Årets Eldsjäl