Survey Report: Mahremiyet
631
visibility Viewed
330
Total Responses
330
flag Completed
100%
timelapse Completion Rate
0
do_not_disturb_on Dropouts
3 mins
access_time Average Time
35% DESKTOP / LAPTOP 67% Windows 29% Mac 4% Linux 0% Other
59% SMARTPHONES 41% Android 58% iPhone 2% Windows 0% Other
5% TABLETS 89% iPad 11% Android 0% Windows 0% Other
Yaş aralığınız?
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
18-24 51 15.45%
25-34 142 43.03%
35-44 99 30%
45-54 22 6.67%
55-64 14 4.24%
65+ 2 0.61%
Total 330 100%
Cinsiyetiniz?
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Kadın 257 77.88%
Erkek 73 22.12%
Diğer 0 0%
Total 330 100%
Ne sıklıkta Facebook kullanıyorsunuz?
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Günde en az 1 kere 297 90%
Haftada en fazla 3 kere 8 2.42%
Haftada en fazla 1 kere 2 0.61%
Diğer 23 6.97%
Total 330 100%
Facebook'da içerik paylaşırken, bu içeriğin kimler tarafından görülüp/görülmeyeceğini kontrol ediyor musunuz?
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Evet 271 82.12%
Hayır 59 17.88%
Total 330 100%
En çok ne tür paylaşımlar yapmayı tercih ediyorsunuz? Aşağıdaki seçenekleri sürükleyip bırakarak, en çok paylaştığınız türden başlayarak sıralayın.
Average Rank
1 2 3 4
Kişisel 2.0
Hobi 2.07
Siyaset 2.93
İş 3.0
Data Table Average Rank
1 2 3 4
Count Percent Count Percent Count Percent Count Percent
Kişisel 2.0
138 41.82% 89 26.97% 67 20.3% 36 10.91%
Hobi 2.07
115 34.85% 103 31.21% 86 26.06% 26 7.88%
Siyaset 2.93
51 15.45% 62 18.79% 76 23.03% 141 42.73%
İş 3.0
26 7.88% 76 23.03% 101 30.61% 127 38.48%