FMS - LITE - VZOR - NOT answered - COPIED3 - Dashboard
48.15%
timelapse Completion Rate
26
flag Completed
332
visibility Viewed
54
play_circle_outline Started
28
do_not_disturb_on Dropouts
6 mins
access_time Average Time
 
Countries Responses
CZ 88.89%
SK 3.70%
US 1.85%
Unknown 1.85%
LV 1.85%
RS 1.85%
Total 100.00%
Váš názor nás zajímá. Budeme rádi, když nám sdělíte hlavní důvod, proč jste se rozhodl/a na danou pozici neodpovědět.
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Dle názvu pozice jsem očekával/a něco jiného 2 5%
Nesplňuji požadavky na pozici 4 10%
Na pozici jsem už překvalifikovaný/á 7 17.5%
Neznám tuto společnost jako zaměstnavatele 4 10%
Nezaujala mě tato společnost jako zaměstnavatel 2 5%
Po přečtení mě nezaujala náplň práce 2 5%
Nevyhovuje mi lokalita pracoviště 1 2.5%
Nebylo uvedeno mzdové ohodnocení 4 10%
Nevyhovuje mi mzdové ohodnocení 3 7.5%
Nevyhovují mi nabízené benefity 2 5%
Nevyhovuje mi typ nabízeného úvazku 1 2.5%
Jen se rozhlížím po pracovních příležitostech 7 17.5%
Jiný důvod 1 2.5%
Total 40 100 %
Váš názor nás zajímá. Budeme rádi, když nám sdělíte hlavní důvod, proč jste se rozhodl/a na danou pozici neodpovědět. - Text Data for Jiný důvod
06/26/2019 26259538 test
Jaké konkrétní požadavky nesplňujete?
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Jazykové vybavení 1 25%
Délka praxe 2 50%
Vzdělání 1 25%
Odbornost 0 0%
Jiné 0 0%
Total 4 100 %
Jaké konkrétní požadavky nesplňujete? - Text Data for Jiné
No Data To Display
Co se vám vybaví, když se řekne zaměstnání ve společnosti XY? (2-3 slova)
01/17/2020 27870038 ss
09/06/2019 26795652 smysl, respekt, duvera
09/06/2019 26795591 smysl, respekt, duvera
09/03/2019 26775839 nic
07/17/2019 26356188 lhg rgh
07/02/2019 26278960 sdf
06/26/2019 26259538 good
02/26/2019 25589166 smysl
01/29/2019 25399285 test
01/10/2019 25236859 hodně peněž
Doporučil/a byste společnost XY svým známým jako atraktivního zaměstnavatele?
Net Promoter Details
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
Promoters 15 40.54%
Passive 7 18.92%
Detractors 15 40.54%
Total 37 100 %
 
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
0 0 0%
1 0 0%
2 2 5.41%
3 4 10.81%
4 1 2.7%
5 6 16.22%
6 2 5.41%
7 4 10.81%
8 3 8.11%
9 10 27.03%
10 5 13.51%
Total 37 100 %
Prosím, ohodnoťte inzerát, který jste právě četl/a (čím více hvězdiček, tím lepší hodnocení)
Question Count Score
1 2 3 4 5
Získal/a jsem všechny potřebné informace o pozici 35 4.14
Inzerát byl srozumitelný 35 4.03
Inzerát mluvil jazykem, který je mi blízký 35 4.06
Inzerát byl přiměřeně dlouhý 35 4
Average 4.06
Získal/a jsem všechny potřebné informace o pozici
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
1 1 2.86%
2 0 0%
3 9 25.71%
4 8 22.86%
5 17 48.57%
Total 35 100 %
Inzerát byl srozumitelný
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
1 0 0%
2 3 8.57%
3 7 20%
4 11 31.43%
5 14 40%
Total 35 100 %
Inzerát mluvil jazykem, který je mi blízký
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
1 0 0%
2 5 14.29%
3 6 17.14%
4 6 17.14%
5 18 51.43%
Total 35 100 %
Inzerát byl přiměřeně dlouhý
Answer Count Percent
20% 40% 60% 80% 100%
1 1 2.86%
2 4 11.43%
3 5 14.29%
4 9 25.71%
5 16 45.71%
Total 35 100 %