3%
Enquête verlaten
 
 

Geachte deelnemer/deelneemster

Hartelijk welkom bij de online-enquête‚ ‚Risico’s in het Waddengebied‘. In samenwerking met het trilaterale (Nederlands-Duits-Deense) Waddenzeeforum (WSF) proberen wij
als wetenschappers van het Helmholtz-Zentrum Geesthacht (HZG) door middel van deze enquête inzicht te krijgen in de manier waarop de inwoners van de aan de Waddenzee grenzende streken tegen hun omgeving aankijken en welke eventuele gevaren zij met betrekking tot de toekomst zien.

Het gaat daarbij niet om goede of foute antwoorden, maar om uw persoonlijke mening en inschatting. Uw antwoorden worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt.Deze enquête is in principe anoniem en zij bestaat uit twee qua lengte verschillende blokken met vragen.


1. Het eerste blok omvat vragen die te maken hebben met uw waarnemingen en opvattingen met betrekking tot het Waddengebied en uw inschatting van eventuele bedreigingen voor het gebied.

2. Een tweede, veel korter blok bestaat uit vragen over uzelf, die ons helpen bij het verwerken van deze online-enquête.

Het beantwoorden van de vragen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij risk@hzg.de. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alvast hartelijk dank voor uw bereidheid aan dit onderzoek deel te nemen! U start de enquête door op de onderstaande knop Verder te klikken.